Iikka Nikkinen
 
_DSC8553.jpg
 
chimplogo.png
 

EDUSKUNTAVAALIT 2019

Lähde mukaan tekemään minusta kansanedustajaa!

Olen ehdolla eduskuntaan Pirkanmaan vaalipiirissä. Tulevaisuutemme vaatii periksiantamatonta ja rohkeaa poliittista työtä. Elämme tällä hetkellä suurten murroksien aikaa ja yhteiskuntamme kehittyy nopeaa vauhtia. Tulevaisuutemme vaatii aitoa myötätuntoa sekä oikeudenmukaisuutta, jotta pidämme kaikista huolta kehityksen keskellä. Tulevien vaalien tärkeyttä on syytä korostaa, nyt määrittelemme koko Suomen tulevaisuuden.

Jokainen poliitikko on samaa mieltä, että politiikassa ei kukaan pärjää yksin. Pärjätäkseni kampanjoinnissa, tarvitsen juuri Sinun apuasi. Yhdessä me saavutamme vaalivoiton, yhdessä teemme kampanjastani todella upean! Lähde mukaan rakentamaan tulevaisuuden myötätuntoista yhteiskuntaa.
TUKIRYHMÄ FACEBOOKISSA

LAHJOITA KAMPANJAANI

Pienikin lahjoitus auttaa meitä tavoitteessamme. Tahdon rakentaa Suomesta jälleen suunnannäyttäjän muulle maailmalle. Ilmastonmuutoksen hillitseminen on aito mahdollisuus luoda uutta ja se vaatii periksiantamatonta työtä. Hyvinvointivaltio on aidosti myötätuntoinen yhteiskunta ja sitä pitää kehittää tulevaisuuttamme varten. Työn murroksen alla oppimisen ja osaamisen tärkeys korostuu entisestään.

KAMPANJATILI:
FI02 5104 0020 1688 64

MobilePay:
+358504079375

Alle 1500€ lahjoituksen voit myös tehdä ilman yhteystietojen luovuttamista.Yli 6000€ lahjoitusta ei ole luvallista vastaanottaa.

Lue lisää vaalirahoituksesta.

_DSC8054.jpg

OIKEUS KESTÄVYYTEEN

"Ilmasto ei odota. Tulevaisuutemme vaatii rohkeaa ilmastopolitiikkaa. Suomella on ainutlaatuinen mahdollisuus toimia tulevaisuuden suunnannäyttäjänä. Asetetaan rohkea tavoite Suomen päästöneutraaliudesta vuoteen 2030 mennessä. Tämä on aito mahdollisuus tehdä eteenpäin katsovaa politiikkaa. Vain yhdessä voimme näyttää punaista valoa ilmastonmuutokselle."

 
_DSC8399.jpg

OIKEUS MYÖTÄTUNTOON

“Kehittyvää tulevaisuuden hyvinvointivaltiota ei rakenneta leikkaamalla vähävaraisilta. Sosiaaliturvan täytyy olla kannustavaa, ei ahdistavaa tai syyllistävää. Perustulon kaltainen sosiaaliturvan kokonaisvaltainen uudistaminen mahdollistaisi Suomessa kannustavamman turvaverkon. Epäoikeudenmukaiset “uudistukset” kuten aktiivimalli täytyy peruuttaa välittömästi. Päättäjänä minä edistäisin työajan lyhentämistä sekä työpaikkademokratian lisäämistä.”

 
_DSC8498.jpg

OIKEUS OSAAMISEEN

“Muuttuva työelämä vaatii laadukasta ja jatkuvaa oppimista. Jokaisella on oltava mahdollisuus korkealaatuiseen varhaiskasvatukseen, laadukkaan oppimisen on jatkuttava myös työelämässä. Jokaisen kasvatusalan ammattilaisen on koettava yhteiskunnan arvostavan heitä, sillä heidän työnsä tärkeys korostuu entisestään nopeasti muuttuvassa maailmassa. Myös luovia aloja on tuettava entistä paremmin sillä tulevaisuudessa niiden merkitys ihmisten työllistymisessä korostuu manuaalisten työtehtävien vähentyessä.”