Iikka Nikkinen

_DSC1670.jpg

Profiili

Olen syntynyt vuonna 1985, naimisissa vuodesta 2008.

Politiikassa minulle tärkeitä teemoja ovat rohkea ilmastopolitiikka, oikeudenmukainen ja aidosti myötätuntoinen yhteiskunta sekä laadukas elämän mittainen oppiminen.

Asun Kuhmalahdella, Kangasalla vaimon ja koiran kanssa. Rakastan maaseudun rauhaa ja kaupunkien energiaa. Kesäisin hoidamme vaimoni kanssa kasvimaatamme ja vaellamme luonnossa mahdollisimman paljon. Olen vegaani ja haluan aktiivisesti tehdä työtä sen eteen, että tulevaisuuden yhteiskunnassa ei ole lainkaan eläinten tehotuotantoa.

Levysoittimessa pyörii toistuvasti monipuolinen kattaus musaa. Death Hawks, Led Zeppelin, Wu-Tang Clan, Kendrick Lamar, Charles Bradley, Frank Turner, Mumford & Sons. Lisäksi minua eteenpäin vie legendaariset punk-bändit kuten Cro-Mags, Bad Brains, Endstand, Black Flag, Descendents ja Minor Threat.

Pidän vapaaottelua parhaimpana urheilulajina harrastaa ja seurata. Nykyisin harrastuksiini kuuluu videopelit, elokuvat ja musiikki. Kuntoani ylläpidän kuntosalitreenillä, joogalla ja polkupyöräilyllä.

Olen tällä hetkellä töissä henkilöstö- ja työsuojeluvastaavana sekä lisäksi freelancer valokuvaajana. Nykyistä työuraani ennen olen ollut töissä muun muassa pääluottamusmiehenä, varastotyöntekijänä, asiakaspalvelijana sekä varastopäällikkönä.

Kaupunginvaltuutettu, Kangasala 2017 -
Tarkastuslautakunnan jäsen, Kangasala 2017 - 
Puheenjohtaja, Kangasalan Vasemmistoliitto Ry 2017 -

Henkilöstö- ja taloudenhallinnon erikoisammattitutkinto

Lehdistökuvat