Iikasta sanottua

 
IMG_3299.JPG

Aino AkiNyiemi
Vaasan kaupunginvaltuutettu, Vas. Pohjanmaan Vasemmiston VARAPUHEENJOHTAJA

Iikka on yksi skarpeimmista ja lämpimimmistä poliitikoista, jonka tiedän. Haluan nähdä Iikan eduskunnassa, koska voin aidosti luottaa siihen, että hän tekee ihmisen näköistä politiikkaa hahmottaen kokonaisuuksia. Hänellä on kyky ottaa tarvittaessa ohjat käsiin, mutta myös kuunnella muita.

henriramberg.png

Henri Ramberg
Vasemmistoliiton Lapin piirin puheenjohtaja

Iikan aktiivista yhteiskunnallista keskustelua ja kansalaistoimintaa on ollut ilo seurata. Hänen toiminta inhimillisen yhteiskunnan eteen kumpuaa nöyrästä tekemisestä ja kunnianhimoisista tavoitteista, joiden tiedän kantavan vielä hedelmää kaikille tulevaisuudessa.

51107160_287675238577351_3977010716753264640_n.jpg

LIILA JOKELIN (kuva: Sonja siikanen)
muusikko & teatteriopiskelija

Iikka on hyvä ystävä ja loistava poliitikko. Iikka välittää ihmisistä, eläimistä ja yhteiskunnastamme niin sydämellään kuin älyllään. Haluaisin Iikan sinne missä päätöksiä tehdään, sillä hänen rauhallisella asenteellaan ja syväluotaavalla päätöksentekokyvyllään isotkin haasteet tulisivat käsitellyksi oikeudenmukaisella, kirkkaalla ja huolehtivalla tavalla. Kansamme tarvitsee tätä lämminhenkistä punk-sielua edustajakseen. 

iso3.jpg

Mika BYMAN
Kaupunginvaltuutettu, pääluottamusmies, kehitysvammaisten ohjaaja

On ollut hienoa tutustua Iikkaan ja hänestä tulisi erinomainen kansanedustaja. Iikalla on ominaisuuksia joita tärkeimmässä vaikutustyössä tarvitaan. Hän on joukkuepelaaja, tsemppari ja hän ottaa asioista selvää. Ei turhia valita, vaan tekee. Hänen positiivisuutensa ja elämänilonsa tarttuu jopa tällaiseen kyyniseen kymenlaaksolaiseen. Iikka menee vielä pitkälle.

puistossa.jpg

MILKA HANHELA
Tampereen kaupunginvaltuutettu
iikan ystävä

Iikka on nähnyt paljon sekä maailmaa että elämää, ja kaikille niille kokemuksille perustuu Iikan johdonmukainen, hyvän ja kestävän yhteiskunnan tavoitteluun tähtäävä politiikka. Iikka on loputtoman päämäärätietoinen ja energinen, ja en tunne ketään toista ihmistä, joka pystyisi samalla tavalla tsemppaamaan ja valamaan uskoa ympärillään oleviin ihmisiin. Jos maailma olisi oikeudenmukainen paikka, Iikan kaltaiset ihmiset johtaisivat meitä.

Anneli_L.jpg

Anneli lehto
Vaasan kaupunginvaltuutettu, Vasemmistoliiton puoluevaltuuston jäsen

Sen ajan, kun olen Iikan tuntenut, olen vakuuttunut hänen kyvystään hoitaa asiat huolella. Hän on toisista välittävä ja huolellinen perehtyjä. Hän elää ja toimii arvojensa pohjalta. Iikka olisi inhimillinen kansanedustaja, joita toivoisin Suomessa olevan enemmän.

Heidi-Haataja-768x512.jpg

HEidi haataja
toimistonhoitaja, runoilija

Suosittelen Iikka Nikkistä eduskuntaan, koska hän on positiivinen, älykäs ja todella aikaansaava ihminen. Hänen arvonsa ovat kohdillaan, ja hän kohtelee kohtaamiaan ihmisiä kunnioituksella. Hänellä on suomalaista sisua viedä Vasemmistoliiton päämääriä eteenpäin missä ikinä hän politiikkaa tekeekin.

DSC04524.jpg

Laura Meriluoto yhteiskuntatieteiden maisteri, sosiaalialan järjestötyöntekijä

Iikka on sekä aatteen että toiminnan mies. Hänellä on arvot kohdillaan ja hän on valmis laittamaan itsensä likoon edistääkseen niiden toteutumista. Politiikassa arvostan tavoitteiden lisäksi Iikan osaamista, omistautumista ja positiivista energiaa. Hänen äänestämistään ei varmasti kukaan joudu katumaan.

DSC_7237.jpg

hanna jokinen
lähihoitaja

Iikka on niitä ihmisiä joihin on helpointa luoda kontakti. Helposti lähestyttävyys, heikolla hetkellä toisen tukena oleminen ja mahdollisuuksien hahmottaminen ovat Iikan isoja vahvuuksia. Politiikka on pitkälti kuuntelua, jopa enemmän kuin julistamista ja tällaisessa Iikka on omimmillaan. Tarvitsemme ihmisiä jotka uskovat parempaan yhteiskuntaan. Siksi Iikka.