Iikka Nikkinen

Kuka Iikka?

_DSC1495.jpg

Noin kymmenen vuotta sitten minussa syttyi palo yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Kesti kuitenkin vuosia, kunnes koin olevani valmis politiikkaan ja ihmisenä sellainen, jonka halusin päättäjän olevan. Myötätuntoinen, positiivinen ja tulevaisuuteen katsova. Päättäjä, jonka poliittinen työ perustuu tietoon ja jonka työskentelyn ytimessä on yhtenäisyyden rakentaminen, ei viholliskuvien luominen tai pelon hyväksikäyttö.

Vuonna 2016 lähdin ehdokkaaksi kunnallisvaaleihin Kangasalla. Pääsin vaaleissa ensimmäiseksi varavaltuutetuksi, mutta eräs pitkäaikainen valtuutettu ei pystynyt jatkamaan tehtävässään, joten elokuussa 2017 minusta tuli virallisesti valtuutettu. Vuonna 2018 vasemmistoliiton puoluejohto valitsi minut mukaan poliitikkokouluun noin kahdenkymmenen muun nousevan vasemmistolaisen kanssa.

Nykyään toimin politiikassa Kangasalan Vasemmistoliiton puheenjohtajana, Kangasalan kaupunginvaltuutettuna sekä tarkastuslautakunnan jäsenenä.

Olen syntynyt vuonna 1985 Vantaalla, mutta koen olevani kotoisin Heinolasta, sillä tuossa kauniissa pikkukaupungissa vietin lapsuuteni ja nuoruuteni tärkeimmät vuodet. Pirkanmaalle muutin vuonna 2012, kun palasimme vaimoni kanssa reppureissulta Aasiasta. Muutimme Kangasalan Kuhmalahteen vuonna 2015. Olemme olleet naimisissa vuodesta 2008 lähtien. Minulle politiikka on väline avata meidän kaikkien kyky positiiviseen muutokseen. Päättäjänä toimin vastavoimana ahneudelle ja ahdasmielisyydelle.

 

Iikka sosiaalisessa mediassa.

_DSC8417-Edit.jpg